(Srpski) Veštine samoprezentacije

Sorry, this entry is only available in Srpski. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Trening samoprezentacije je program CEPORA – Centra za pozitivan razvoj dece i omladine koji je namenjen onima koji su zainteresovani da rade na svom ličnom razvoju kroz jačanje veština samoprocene, prezentacije i javnog nastupa.

Trening se realizuje kroz 12 radnih sati raspoređenih u 3 dana.
1. dan: Samoprocena
2. dan: Kritika – primanje i upućivanje kritike
3. dan: Trema i javni nastup

Danas su veštine samoprezentacije od izuzetnog značaja za svakodnevni život – način na koji vidimo i predstavljamo sebe utiče ne samo na naše odnose sa bliskim ljudima, već i na prvi utisak koji ostavljamo u kontaktu sa svima oko nas – na ulične prodavce, potencijalne partnere, prijatelje, ali i poslodavce i poslovne saradnike. Veštine da se prikažemo “u pravom svetlu”, na “pravi način”, u skladu sa situacijom mogu da nam olakšaju ostvarivanje ciljeva na ličnom i poslovnom planu, ojačaju naše samopouzdanje i poboljšaju našu komunikaciju sa okruženjem.

Kroz trening učesnići će biti u prilici da bolje upoznaju svoje snage i teškoće, rade na unapređenju svojih veština isticanja snaga i prihvatanja kritike i ovladavaju tremom tako da njihov javni nastup u najboljem svetlu prikaže poruku koju žele da pošalju, pogotovo kada su oni sami predmet te poruke – kada svojim javnim nastupom predstavljaju sebe.

Namenjen je učesnicima preko 25 godina.

Kotizacija za učešće u treningu iznosi 2.000 dinara.
U cenu su uključeni: sertifikat sa treninga, radni materijal, osveženje

Rok za prijave je 15. avgust 2018.

Zainteresovani se mogu prijaviti preko onlajn prijave OVDE.

Nakon završetka prijava, odrediće se termin treninga u komunikaciji sa učesnicima.
Planirana su dva ciklusa treninga – sredinom avgusta i početkom septembra.
Trening će se realizovati u tri dana (petak, subota, nedelja), u popodnevnim časovima.

Za dodatne informacije pozvati: 063.175.75.65